Imazhet që shafqin anën tjetër të fotove "perfekte"

Imazhet që shafqin anën tjetër të fotove “perfekte”

Ndonjëherë kur hapni Instagram-in ju duket sikur po kaloni në një botë magjike, ku njerëzit kanë një pamje të përsosur, udhëtojnë çdo ditë, hanë vetëm ushqim të shëndetshëm dhe blejnë rroba të shtrenjta çdo javë.

Por, realiteti nuk është diçka i tillë dhe nuk ka diçka aq të ngjajshme si një botë e përsosur.

Disa njerëz kanë pasur guximin ta tregojnë këtë, përcjell rtv21.tv

Më poshtë ju sjellim fotot e njerëzve që nuk kanë frikë të ndajnë pjesën e fshehtë të jetës së Instagramit./21Media