Kalon një dekadë, gruaja nuk ndryshoi fare

Kalon një dekadë, gruaja nuk ndryshoi fare

Ne të gjithë e kemi atë mik, i cili, pa marrë parasysh se sa kohë ka kaluar, duket se nuk duket asnjëherë më i vjetër. “Mirë për ta”, mund të thuash, por kur sheh fytyrën tënde të vjetër në pasqyrë, nuk mund ta ndihmosh, por të ndjesh një nuancë xhelozie.

Një shembull i tillë është aktorja Meredith Stepien nga Çikago. Ajo ka realizuar një fotografi prej çdo viti për një dekadë, me flokët e saj të organizuar me mjeshtëri në numrat e vitit të ardhshëm, transmeton rtv21.tv.

Megjithëse, kjo nuk është shumë mbresëlënëse në vetvete, se sa që është rinia e saj e pafundme që është e dukshme, pasi buzëqeshja e saj dhe sytë e shkëlqyeshëm duken krejtësisht të pandryshuara gjatë gjithë dekadës./21Media