Shtetet e Bashkuara të gatshme të përfshihen në proces

Shtetet e Bashkuara të gatshme të përfshihen në proces

Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të përfshihen në procesin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, por këtë nuk mund ta bëjnë, përderisa të dyja palët nuk vendosin t’i rikthehen dialogut, ka thënë ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit, Philip Reeker. Kronikë e kolegëve të Zërit të Amerikës.