Odat e Profesionistëve Shëndetësor, ende pa kompetenca të plota

Odat e Profesionistëve Shëndetësor, ende pa kompetenca të plota

Kanë kaluar katër vjet që kur  Kuvendi miratoi Ligjin për Odat e Profesionistëve Shëndetësorë, por deri më tani ato nuk janë funksionalizuar ende në tërësi. Në Minstrinë e Shëndetësisë thonë se janë duke punuar që odave  t’u barten kompetenca shtesë dhe se një proces i tillë është duke u bërë në vazhdimësi./21Media