Rasti "Reket"

Rasti “Reket”

Ish-nënkryetarja e Parlamentit në Maqedoninë e Veriut, Frosina Remenski ka arritur në Prokurori për të dëshmuar para prokurores Vilma Ruskovska për rastin “Reket”.

Të hënën para prokurores Ruskoska dëshmoi prezantuesja televizive Lila Filipovska dhe biznesmeni nga manastiri Siljan Micevski, ndërsa dje dëshmoi edhe pronari i kompanisë “Drim Building”, Ardijan Amzoski nga Struga.

Amzoski në llogarin e Lidhjes Ndërkombëtare të Boki 13, ka paguar 260,000 euro për partneritet strategjik dhe bashkëpunim në biznes./21Media