Çka po e shqetëson Remzien?

Çka po e shqetëson Remzien?

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Remzie Osmani përkundër angazhimeve të shumta që ka, gjen kohë edhe për të vizituar vende të shumta bashkë me familjen e saj. Këtë vikend ajo e kaloi përkrah bashkëshortit të saj, Hamzës, në vend malor.

Ajo publikoi një storie me bashkëshortin e saj, por diçka e shqetësoi atë. Ajo dukej e nervozuar me bashkëshortin e saj, i cili as atje nuk ndaloi së piri cigare.

Remzia dhe Halili janë të martuar prej vitesh dhe kanë dy fëmijë, Hamzën dhe Riolën./21Media