Aksion pastrimi në Suharekë

Aksion pastrimi në Suharekë

“Let’s Do It Kosova” dhe ‘Kawa Group’ organizuan aksion pastrimi në Suharekë, në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”. Aksioni filloi nga qendra e qytetit të Suharekës, për të vazhduar tutje tek lokacioni ‘Qafë e Duhlës’./21Media