Si po degradohet Gryka e Deçanit

Si po degradohet Gryka e Deçanit

Për ndërtimin e Hidrocentraleve të reja pa kritere përkatëse dhe që dëmtojnë ambientin, ka reaguar edhe Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor. Ministrja Albena Reshitaj për RTV21 ka thënë se ka pezulluar përkohësisht lejet mjedisore për hidrocentrale.

Në këtë temë, konkretitisht në lidhje me dëmtuesit e eambinetit , kolegu Bahtir Cakolli ka zhvilluar një bisedë me Ministrren e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor,  Albena Reshitaj.