Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Me një sërë aktivitetesh në komuna të ndryshme sot është shënuar Dita Ndërkombëtare e Mjedisit. Në këtë ditë ju bë thirrje qytetarëve por edhe institucioneve që të ruajnë mjedisin dhe të shtohet kujdesi për një mjedis sa më të pastër./21Media