Këto restorante njihen si të pazakontë për shkak të formës dhe vendodhjes

Këto restorante njihen si të pazakontë për shkak të formës dhe vendodhjes

Rastet kur pronarët e restoranteve përpiqën t’i imponojnë klientët e tyre duke krijuar ambiente unike.

Këtu mund t’i gjeni restorantet më të veçantë por edhe më të çuditshëm, për të cilat ndoshta nuk keni dëgjuar kurrë.

Këta janë disa nga restorantet në botë të cilat dallohen për strukturën dhe vendodhjen e veçantë./21Media

Tailandë

Maldives

Finlandë

Itali

Tanzani

Bangkok

Dubai

Taivan