Nga marrëveshja do të përfitojnë pacientët me aftësi të kufizuara dhe rastet sociale

Nga marrëveshja do të përfitojnë pacientët me aftësi të kufizuara dhe rastet sociale

Nënshkruhet marrëveshja e mirëkuptimit ndërmjet spitalit “EUROMED” dhe komunës së Fushë Kosovës për ofrimin e shërbimeve shëndetësore “Rezonancë magnetike” për 100 banorë të Fushë Kosovës.

Nga kjo marrëveshje do të përfitojnë pacientët me aftësi të kufizuara dhe rastet sociale ndërsa përzgjedhja e tyre do të bëhet nga komuna e Fushë Kosovës./21Media