Chris “Burr” Martin është një komedian, por ju mund ta njihni atë si babai më qesharak që bën shaka me vajzën e tij në Instagram

Chris “Burr” Martin është një komedian, por ju mund ta njihni atë si babai më qesharak që bën shaka me vajzën e tij në Instagram

Qysh kur ka nisur t’i rikrijojë fotografitë e vajzës së tij Instagrami i tij është vërshuar nga përcjellësit, duke arritur numri në më shumë se 135 mijë (dyfish më shumë përcjellës se vajza e tij).

Duke bërë shaka me vetullat e saj, syzet, tatuazhet apo pozat, babai nga Washingtoni rikrijon fotografitë e vajzës së tij Cassie duke i mbushur ato me humorin e tij, shkruan rtv21.tv.

Rezultati është fantastik, dhe ai e vajza e tij kënaqen shumë duke i bërë këto fotografi.

Dad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter SelfieDad Recreating Daughter Selfie/21Media