Vetëm çështje kohe kur do të shfaqet për publikun

Vetëm çështje kohe kur do të shfaqet për publikun

Facebook Messenger, së shpejti do të ju lejojë që me anë të zërit të shkruani mesazhet tuaja në ‘chat’.

Testet e mbrendshme, tani më kanë filluar dhe është vetëm çështje kohe kur do të shfaqet për publikun.

Kjo do të ndodhë përmes asistentit të quajtur “M”, ku ju do ta përdorni zërin për të shkruar, e cila do të zbulohet si buton në krye të Messeger-it për platformën android. Përmes këtij aplikacioni ju mund të shkruani tekste përmes zërit, dhe kjo do të lehtësojë përdorimin gjatë vozitjes.

Ky zë komandues do ta bënte edhe më të lehtë përdorimin e Messenger-it.