Flamur Mrasori morri 36 vota

Loading...

Flamur Mrasori morri 36 vota

Kuvendi i Kosovës gjatë seancës së sotme plenare në raundin e parë të votimit, nuk ka arritur të zgjedh anëtarin jo ekzekutiv të Bordit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK).

Në raundin e dytë të votimit për anëtarin jo ekzekutiv të bordit të Bankës Qendrore të Kosovës janë Bedri Peci, i cili kishte arritur 31 vota dhe Flamur Mrasori me 36, derisa Genc Rraci, i cili ka fituar gjithsej 25 vota nuk ka arritur të kualifikohet.

Ndërsa, në raundin e parë të votimit morën pjesë 95 deputet derisa të pa vlefshme janë tri fletëvotime.