Vlerësohet lartë kontributi gjeneralit për liri dhe pavarësi

Vlerësohet lartë kontributi gjeneralit për liri dhe pavarësi

Komuna  e Mitrovicës ia  dha titullin “Qytetar Nderi” komandantit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Ramës, për kontributin e tij në luftën për liri dhe mbrojtjen e qytetareve. Gjenerallejtnant Rama, u shpreh i nderuar me këtë titull duke ia dedikuar familjes së tij dhe qytetareve të Kosovës për mbështetjen e vazhdueshme./21Media