Kryeministrja e Britanisë Theresa May ka ndarë çmim për vullnetaristen angleze në Kosovë , Elizabeth Growing

Kryeministrja e Britanisë Theresa May ka ndarë çmim për vullnetaristen angleze në Kosovë , Elizabeth Growing

Ekipi i RTV 21 ndau  disa orë bashkë me aktivisten , vullnetaren ku tërë potencialin  e saj tash e 7 vite  po e jep për ndihmë të komunitetit Rom Egjipast dhe Ashakli. Ajo është Londinezja Elizabeth Growing bashkëthemeluese e organizatës dhe Ideas Partnership , në kuadër te cilës  janë duke zhvilluar projekte të shumta, me theks te veçant në çështjet e edukimit për fëmijët e komunitetit Rom.

Në saj  të angazhimit  të saj dhe  punës vullnetare  për fëmijët e  Kosovës , nga komuniteti Rom,  ajo këto ditë është nderuar me çmimin “Point Light” nga  Kryeministrja  e Mbretërisë se Bashkuar Theresa May. Ndjekim rrëfimin e saj rreth punës se saj ./21Media