Nga janari deri në qershor kemi sekuestruar 553 armë ilegale

Nga janari deri në qershor kemi sekuestruar 553 armë ilegale

Numri i armëve ilegale në Kosovë vazhdon të jetë i madh por në krahasim me vitet e kaluara numri i tyre është ulur. Në ministrinë e punëve të brendshme dhe në Policinë e Kosovës thonë se po punojnë intensivisht në sekuestrimin e këtyre armëve të cilat mbahen pa leje./21Media