Në MKRS u nënshkruan kontratat e reja të performuesve të kulturës

Në MKRS u nënshkruan kontratat e reja të performuesve të kulturës

Pas shumë ankesave, grevave e bojkoteve që ose paralajmëroheshin ose mbaheshin nga krijuesit dhe performuesit e kulturës, tashmë u arrit qëllimi i tyre. Nga dita e sotme, ata kanë rroga më të mëdha për 50 përqind. Për këtë, u nënshkruan kontratat nga ana e ministrit Kujtim Gashi dhe përfaqësuesve të Sindikatave të institucioneve vartëse të Ministrisë së Kulturës./21Media