Certifikohen 8 profesionistët e parë nga siguria dhe shëndeti në punë

Certifikohen 8 profesionistët e parë nga siguria dhe shëndeti në punë

Ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, së bashku me kryeinspektorin e Inspektoratit të Punës, Basri Ibrahimi, kanë ndarë certifikata për kandidatët që kanë dhënë provimin profesional nga siguria dhe shëndeti në punë./21Media