Propozimi përmes artit

Propozimi përmes artit

Një propozim martese ndoshta do të ndodhë vetëm një herë në jetë, kështu që do të dëshironi që ai të jetë i paharrueshëm dhe i përsosur. Pasi të keni punuar shumë në këtë aspekt do të dëshironi një mënyrë romantike për të nxjerrë në pah pyetjen e famshme “A do të martohesh me mua?”.

Disa ide kreative janë të sigurta për të lënë përshtypje.

Ky propozim i martesës bëhet duke gdhendur shkronjat në laps për të shprehur ndjenjën dhe angazhimin e tij për një propozim unik, transmeton rtv21.tv.

Kjo video tregon mënyrën e gdhendjes së lapsit si vepër arti që krijon emrin e të dashurës dhe pyetjen për t’i shprehur ndjenjën e tij.

Ky art i veçantë është bërë duke përdorur një laps zdrukthëtar dhe me një unazë./21Media