Rahoveci shënoi “Hardh Fest 2019”

Rahoveci shënoi “Hardh Fest 2019”

Drejtues të institucioneve të Kosovës si dhe presidenti i Shqipërisë, Iir Meta, u bënë bashkë në hapje të festivalit të rrushit “Hardh Fest 2019”, në Rahovec.
U vlerësua lartë puna e vreshtarëve dhe u tha se duhet më shumë përkrahje për ta./21Media