Për të gjitha moshat dhe për të gjitha shijet

Për të gjitha moshat dhe për të gjitha shijet

Radiotelevizioni 21 e vazhdon traditën e ndjekur 19 vjet të funksionimit të vet: Programin e pasur artistik dhe zbavitës për Vitin e Ri.

Nga mëngjesi i së dielës i 31 dhjetorit e deri te e enjtja e parë e vitit 2018, shikuesit tanë do të kenë mundësi të shohin programe të larmishme muzikore, me shumë risi dhe me glamur.

Me atmosferë argëtuese për të gjitha moshat dhe për të gjitha shijet./21Media