Takim tradicional i shoqatës “Rugova”

Loading...

Takim tradicional i shoqatës “Rugova”

Shqiptarët nuk e kanë humbur identitetin kudo janë shpërndarë nëpër botë. Pos përkatësisë etnike, është ruajtur edhe prejardhja regjionale. Shqiptaro-amerikanët, kryesisht ata me prejardhje nga rajoni i Rugovës janë mbledhur dhe kanë festuar në Nju Jork. Pikniku tradicional i shoqatës “Rugova” kësaj here u organizua për nder të përvjetorit të dhjetë të themelimit./21Media