Prezantimi i raportit “Nga Fjalët në Vepra”

Loading...

Prezantimi i raportit “Nga Fjalët në Vepra”

Rrjeti i Grave të Kosovës prezantoi raportin mbi monitorimin e reagimit institucional ndaj dhunës me bazë gjinore në Kosovë. U tha se përkundër progresit institucional në krijimin e mekanizmave për ta luftuar dhunën në familje dhe atë gjinore, ky fenomen negativ nuk u luftua në praktikë. U kërkua që nga fjalët të kalohet në vepra./21Media