Rukiqi: Nuk duhet të ketë marzhë të fitimit në produktet bazike

1 min read

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka kundërshtuar propozimin e Lëvizjes Vetëvendosje që të iniciohet ligji për caktim të marzhës në fitim për produktet bazike.

“Duhet të shikohet nëse dikush po përfiton jashtë mase dhe në mënyrë spekulative, por jo kjo të rregullohet me ligj”, ka thënë Rukiqi në Argument Plus të RTV21./21Media