Zëri i sektorit privat duhet të artikulohet mirë dhe drejt nga ana e OEK

Zëri i sektorit privat duhet të artikulohet mirë dhe drejt nga ana e OEK

Berat Rukiqi është zgjedhur sot kryetar i ri i Odës Ekonomike të Kosovës. Rukiqi ka një përvojë të gjatë në sektorin publik dhe privat, duke qenë i angazhuar për një vit në Zyrën e Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore, 11 vite në pozita të ndryshme në Odën Ekonomike të Kosovës, 10 vite si staf i rregullt në Universitetin Publik “Hasan Prishtina” dhe pozita të tjera./21Media