Shef i grupit parlamentar do të jetë Dardan Sejdiu

Shef i grupit parlamentar do të jetë Dardan Sejdiu

Grupi i të dorëhequrve nga Vetëvendosje edhe zyrtarisht ka dorëzuar kërkesën për formimin e grupit të ri  parlamentar.

Mësohet se ky grup do të quhet, “Grupi i Deputetëve të Pavarur” dhe shef i grupit parlamentar do të jetë Dardan Sejdiu.

Deputetët e dorëhequr e kanë njoftuar edhe kryetarin e Kuvendit, Kadri Veselin lidhur me iniciativen e tyre.

Deputetët e këtij grupi parlamentar janë:

Aida Dërguti

Visar Ymeri

Faton Topalli

Fisnik Ismaili

Dukagjin Gorani

Driton Çaushi

Dardan Sejdiu

Frashër Krasniqi

Dardan Molliqaj

Besa Baftiu

Salih Salihu

Shqipe Pantina