Intervista me qytetarët zvicëranë

Intervista me qytetarët zvicëranë

Në kuadër të emisionit  Fol shqip”  që transmetohet  në RTV 21, në anketën me qytetarët në Zvicër janë pyetur se ku do t’i kalojnë pushimet si dhe a e njohin bregdetin shqiptar.

Disa nga qytetarët janë shprehur se kanë dëgjuar për bregdetin, disa që  =nuk e dijnë këtë vend, disa e kanë konsideruar si larg Zvicrës  e disa kanë dhënë propozime tjera. Për më shumë shikoni videon në vazhdim./21Media

https://www.youtube.com/watch?v=em72M1ZUP0I