Ka papunësi por edhe mungesë të fuqisë punëtore

Ka papunësi por edhe mungesë të fuqisë punëtore

Këto ditë jemi dëshmitarë të ‘përpjekjeve’ të rifillimin e një eksodi të ri të fuqisë punëtore jashtë vendit. Arsyetimi kryesor theksohet papunësia. Sado që ato pretendime mund të jenë reale, të dhënat nga tereni jo rrallë flasin dhe për mungesë të shpeshtë të fuqisë punëtore në disa sektorë./21Media