A kemi kapacitetet te mjaftueshme për kontrollin e sigurise dhe cilësisë

A kemi kapacitetet te mjaftueshme për kontrollin e sigurise dhe cilësisë

 Kosova me kapacitetet e veta ka krijuar sistemin e kontrollit te  sigurisë se produkteve  ushqimore si parakusht për cilësi dhe mundësi për eksport në tregjet e rajonit dhe më gjerë. Kështu vlerësohet nga institucionet përkundër kritikave nga BERZH për cilësinë e produkteve ushqimore dhe bujqësore ./21Media