Sa është vlera e parave të familjes Obama?

Sa është vlera e parave të familjes Obama?

Edhe pasi lanë Shtëpinë e Bardhë, familja e ish-presidentit amerikan, Barck Obama, nuk u ndalën me kaq. Familja Obama ka një vlerë të parave prej 40 milionë dollarë amerikanë, që do të thotë 30 herë më shumë se sa kishte kur ishte i pari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, shkruan BusinessInsider.

Image result for barack obama

Image result for barack obama

Obama ka qenë shumë i zënë me fjalime në evente botërore, duke bërë shkrime të ndryshme dhe më e rëndësishmja ka nënshkruar një marrëveshje produksionale me “Netflix”. Jeta e familjes ish presidenciale është e “mbushur”, transmeton rtv21.tv.

Që nga viti 2005 kur ai iu bashkua Senatit amerikan e deri në fundin e të qënit president, Barack Obama kishte fituar 20 milionë dollarë nga rroga presidenciale, librat mbretëror dhe investimet, ka raportuar “Forbes”. Bazuar në numrin e madh të projektve, në të cilat ai ka marrë pjesë për një kohë të shkurtër, që kur është larguar nga Shtëpia e Bardhë, të gjithë presin më shumë miliona nga ai.

Related image

Barack dhe Michelle pasurinë e shpenzojnë në gjëra pozitive dhe produktive, duke filluar nga aktivitetet humanitare deri te investimet në edukimin e vajzave të tyre./21Media