Furçën tuaj të dhëmbëve duhet ta ndërroni çdo 2-3 muaj

Furçën tuaj të dhëmbëve duhet ta ndërroni çdo 2-3 muaj

Sipas një studimi të kryer së fundmi, brusha e dhëmbëve përmban më shumë se 10 milionë baktere, duke përfshirë E. coli dhe staphylococcus.

Ekzistojnë 100-200 lloje të baktereve që jetojnë në gojën tuaj dhe të gjitha ato përfundojnë në brushën tuaj të dhëmbëve.

Pasi të keni përfunduar duke përdorur brushën tuaj të dhëmbëve, duhet ta lani tërësisht, dhe një herë në javë ta dizenfektoni atë me uthull.

Ndryshoni furçën tuaj të dhëmbëve çdo 2-3 muaj./21Media