Nga 138 të burgosur, 30 të nivelit rrezikshmëri e lartë

Loading...

Nga 138 të burgosur, 30 të nivelit rrezikshmëri e lartë

Në burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc të Podujevës aktualisht gjenden 138 të burgosur dhe 22 të paraburgosur.  10 të burgosur janë të nivelit rrezikshmëri shumë e lartë, kurse me rrezikshmëri të lartë 20 persona. Në këtë burg masa të rrepta vëzhgimi nga oficerët brenda dhe përreth burgu. Kronikë e kolegut Bahtir Cakolli./21Media