Syla: Partitë nuk janë konkrete në premtimet e tyre për shëndetësinë.-Kodra: Secili ministër që vjen në detyrë,  fillon nga e para

Syla: Partitë nuk janë konkrete në premtimet e tyre për shëndetësinë.-Kodra: Secili ministër që vjen në detyrë,  fillon nga e para

Ka më rreth dy javë që partitë poltike kanë filluar të shpalosin programin etyre qeverisës në tybimezgjedhore. Pjesë e programti të partive potlike është edhe shëndteësia si një nga top prioritetet. Por në Federatën Federatën e Sindikatave  të Shëndetësisë dhe në Shoqatën për të Drejtat e Pacientëve nuk shohin dicka konkrete në premtimet e tyre për shëndetësinë, I quajnë premtime boshe…/21Media