Salihi karrierën do ta vazhdoj në ekipin e ligës së dytë austriake Wiener Neus Tad

Salihi karrierën do ta vazhdoj në ekipin e ligës së dytë austriake Wiener Neus Tad

Hamdi Salihi është larguar nga Skënderbeu për të vazhduar karrierën në ekipin e ligës së dytë austriake Wiener Neus Tad. Drejtori sportiv, Andreas Shiker, ka thënë se marrëveshja është thuajse e mbyllur.

Në lidhje me dënimin prej 10 ndeshjeve, drejtuesit e klubit austriak besojnë se ky pezullim vlen vetëm në Shqipëri.

Ndryshe, Salihi ka luajtur më herët në ekipet austriake Ried nga viti 2007-2009 dhe me Rapid Vjena nga vitet 2009-2012.