Pasi ka fituar fillimisht disa tregje aziatike, Samsung Galaxy A8 (2018) tani po fillon të shitet edhe në Evropë

Pasi ka fituar fillimisht disa tregje aziatike, Samsung Galaxy A8 (2018) tani po fillon të shitet edhe në Evropë

Pajisja aktualisht është e shënuar në faqen holandeze të kompanisë koreano-jugore, me një çmim prej 499 eurosh.

Samsung Galaxy A8 + (2018) aktualisht nuk është i listuar dhe sugjeron që ndoshta ky model nuk mund të arrijë në kontinentin e vjetër. Modeli blu i Galaxy A8 (2018) mungon, dhe ky model ka të ngjarë të arrijë më vonë.

Pritet që tregjet e tjera evropiane së shpejti do të marrin Samsung Galaxy A8 (2018).