Sandalet me rripa në stil gladiatori është trendi protagonist i kësaj vere

Sandalet me rripa në stil gladiatori është trendi protagonist i kësaj vere

Sandalet e gladiatorit kanë pushtuar jo vetëm pasarelat, por edhe rrugët, duke u shndërruar kështu në trendin më hot të verës.

Të larta deri në gju, apo deri tek kyçi i këmbët, sandalet me rripa në stil gladiatori është trendi protagonist i verës 2017.

Nëse keni një palë të tilla, por nuk dini si t’i kombinoni, duhet të dini se e rëndësishme është që nëse nuk jeni shtatlarta dhe sandalet janë të gjata, fundi, fustani apo pantallonat duhet të jenë sa më të shkurtra.