Familja Gashi - i madh e i vogël në aksion

Familja Gashi – i madh e i vogël në aksion

Fshati Sapniq në komunën e Rahovecit ka mbi 200 shtëpi dhe kryesisht merren me kultivimin e specit dhe me bujqësi. Familja 20 anëtarësh e Bajram Gashit shkollon 10 fëmijë me këtë veprimtari./21Media