Kompensohet një javë nëse rritet koeficienti për mësimdhënësit nga klasa e I deri në V-tën                                 

 Kompensohet një javë nëse rritet koeficienti për mësimdhënësit nga klasa e I deri në V-tën                                 

 Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës mbajti mbledhjen e Këshillit Drejtues dhe Kryetarëve të Niveleve Komunale, ku u vendos të behët kompensimi i një javë mësim në fund të vitit shkollor, vetëm në qoftë se rritet koeficienti i mësimdhënësve nga klasa e parë deri në të pestën. /21Media