SBASHK-u apel nxënësve: Nesër në orën e parë mos shkoni në shkollë

Mësimdhënësit nesër në grevë Sindikata e Bashkuar e Arsimit të Kosovës me anë të një komunikate ka bërë thirrje për nxënësit dhe prindërit që nesër në orën e parë në të dyja ndërrimet mos të … Continue reading SBASHK-u apel nxënësve: Nesër në orën e parë mos shkoni në shkollë