Sot pesë vjet, Michael Schumaher pësoi aksident me ski

Sot pesë vjet, Michael Schumaher pësoi aksident me ski

29 Dhjetori do të shënojë pesë vjet që kur Michael Schumacher në një aksident me ski, pësoi dëmtim të rëndë të trurit, ndërsa besohet se ai tashmë është ngritur nga shtrati pas shumave të mëdha të shpenzimeve të kujdesit shëndetësor rreth 50 mijë funta në javë.

Pavarësisht raporteve të mëparshme se ish -legjenda e Formula 1 e ka të pamundur të flasë dhe të ecë, del që Schumacher është ngritur nga shtrati.

MailOnline njofton se Schumacher është duke marrë kujdes të lartë shëndetësor me infermierë dhe fizioterapeutë.

Schumacher pësoi aksident në vitin 2013.