Ediz Hun është një aktor dhe politikan turk

Ediz Hun është një aktor dhe politikan turk

Aktori është aktiv në skenën kinematografike qysh nga viti 1963, e edhe sot si 76 vjeçar vazhdon punën si aktor.

Së shpejti do të mund ta ndiqni intervistën ekskluzive me të, vetëm në Radiotelevizionin 21, shkruan rtv21.tv.

Ai do të flasë për përvojen e tij në Kosovë, për shikuesit e kinematografisë turke dhe befasinë që mori në Prizren kur e kuptoi që filmat e tij janë parë shumë këtu./21Media