Pritet shpërndarja e Kuvendit

Pritet shpërndarja e Kuvendit

Kuvendi i Kosovës sot po mban seancë të jashtëzakonshm. Në rend dite janë dy pika ajo e shqyrtimit të Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2018 dhe shpërndarja e legjislaturës aktuale e cila ende nuk ka përmbushur mandatin ligjor prej 4 vitesh.

Sipas Kushtetutës së Republikës së Kosovës, për shpërndarjen e Kuvendit duhet të votojnë dy të tretat e të gjithë deputetëve, me mbi 80 vota./21Media