Veseli: Ftojë deputetët të vijnë në seancë sepse jemi në votim/-Gaxherri: Nuk do të marrin pjesë derisa të mbahet seanca e opozitës.-Xhelili: Duhet të pëcaktohet si të emërohet ky ligj.-Dërguti: Mbetet shqetësuese, shndërrimi nga organ kolegjial në invidivual.-Haradinaj: Ligj i rëndësishëm, do ta zgjidh "mish-mashin" që ka qenë deri tash

Veseli: Ftojë deputetët të vijnë në seancë sepse jemi në votim/-Gaxherri: Nuk do të marrin pjesë derisa të mbahet seanca e opozitës.-Xhelili: Duhet të pëcaktohet si të emërohet ky ligj.-Dërguti: Mbetet shqetësuese, shndërrimi nga organ kolegjial në invidivual.-Haradinaj: Ligj i rëndësishëm, do ta zgjidh “mish-mashin” që ka qenë deri tash

Kryeparlamentari Kadri Veseli po vazhdon t’i bëjë ftesë deputetëve që të shkojnë në seancën e Kuvendit. Gjithsej 40 pika të rendit të ditës ishin paraparë sot për seancë. Megjithëse Kuvendi arriti deri në pikën 18 dhe miratoi disa projektligje në mungesë të opozitës./21Media