Sot duke filluar në orën 14:00 ka nisur protesta e thirrur nga LVV

Sot duke filluar në orën 14:00 ka nisur protesta e thirrur nga LVV

Aty po marrin pjesë qytetarë nga shumë vende të Kosovës. Në këtë protestë motoja kryesore është “Një popull s’i nënshtrohet një njeriu”

Deputetët e LDK-së Korab Sejdiu dhe Vjosa Osmani janë parë sot në protestën e Lëvizjes Vetëvendosje.

VV i kishte bërë ftesë LDK-së që t’i bashkohet protestës.