A e keni idenë se si bëhen filmat horror

Loading...

A e keni idenë se si bëhen filmat horror

Filmat horror janë prej zhanreve mjaftë të pëlqyera për vet faktin se ngjallin shumë adrenalinë. Skena të frikshmet dhe tmerrin që ato bartin tërheqin rreth vetës shumë persona, përcjell rtv21.tv

Natyrisht që të gjitha skenat bëhen me anë të maskime por që duken shumë reale. Megjithatë realizmi i gjithë këtyre ka një sekret.  E gjithë, kjo qëndron te grimi. Mënyra se sa profesional është realizmi, e bën që gjërat të duken si të vërteta, qoftë edhe kur një personazh tenton të ia këput kokën një personazhi tjetër.

Pamjet në vazhdim sjellin të gjitha detajet.( KUJDES NË VIDEO KA PAMJE TE NDJESHME!)/21Media