Konferenca ndërkombëtare për gjeoshkencë

Konferenca ndërkombëtare për gjeoshkencë

Mitrovica sot ishte nikoqire e konferencës ndërkombëtare për gjeoshkencë, ku po marrin pjesë përfaqësues të institucioneve vendore e ndërkombëtare, studiues dhe shkencëtarë nga shumë vende të rajonit e Evropës, profesorë e student./21Media