Selimi: Vetëm me Albin Kurtin kryeministrit mund të ndryshojë vendi

Selimi: Vetëm me Albin Kurtin kryeministrit mund të ndryshojë vendi

Lëvizja Vetëvendosje ka hedhur dyshime se caktimi i seancës së jashtëzakonshme për shpërndarjen e Kuvendit më 22 të këtij muaji është bërë qëllimisht nga partitë në pushtet që kanë pretendime për ta dështuar këtë seancë në tentim të krijimit të një qeveria teknike me kryeministër konsensual e cila, sipas tij, do të ishte e pa pranueshme dhe e dëmshme për vendin. Deputeti dhe anëtari i kryesisë së Vetëvendosjes Rexhep Selimi në intervistën dhënë televizionit tonë ka dhënë edhe alternativat për lidhje të koalicioneve. Biseden e zhvilloi gazetari Burim Zariqi./21Media