Kotorri: Dëmi në para 2.3 miliardë euro, dëmi jo pasuror 4 milionë euro.-Krasniqi: Mospagesa e faturave të energjisë arrin vlerën 204 milionë euro

Kotorri: Dëmi në para 2.3 miliardë euro, dëmi jo pasuror 4 milionë euro.-Krasniqi: Mospagesa e faturave të energjisë arrin vlerën 204 milionë euro

Serbia i ka borxh Kosovës rreth 2.8 miliardë euro për fondet pensionale thuhet në hulumtimin e bërë nga Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit. Poashtu u tha se Serbia nuk po i respekton marrëveshjet e arritura gjatë dialogut, gjë e cila po i shkakton humbje financiare Kosovës./21Media