Sonte në kuadër të emisionit “CLICK” në RTV 21, po diskutohet për “Krimet dhe kriminelët e luftës”

Sonte në kuadër të emisionit “CLICK” në RTV 21, po diskutohet për “Krimet dhe kriminelët e luftës”

Analisti i përhershëm i emisionit Halil Matoshi, tha se Serbia po rikthehet fuqishëm në skenë, ndërsa Kosova në sy të publikut botëror po del se kinse kosovarët kanë kryer me dhjetëra masakra e jo Serbia, shkruan rtv21.tv

“Serbia po rikthehet fuqishëm në skenë duke i lajthitë edhe shtetet sidomos ish shtetet që dikur Serbia i ka pas aleatë sidomos në dy luftat botërore, Kosovës iu është shkaktu një dëm i madh sepse në sy të publikut botënor del se kinse edhe kosovarët të cilët praktikisht janë dhjetëra e dhjetëra masakra, vrasje masive edhe zhdukje të kufomave, djegie nëpër shkritore të ndryshme, pastaj dihet edhe aksioni thellsia 1 dhe 2 në Serbi”, tha mes tjerash Matoshi./21Media